SERVIS motora i skutera

line

U svijetu skutera i motocikala, tvrtka Global Plus d.o.o. je pored prodajne uloge poznata i po jakom servisnom centru Skutermoto Zagreb na adresi I Stara Pešćenica 45 u Zagrebu.

Nastavlja se tradicija prodaje i servisa skutera i motocikala koja datira još od 1997.god. u Splitu, a od 2001.god. u Zagrebu.

Naši serviseri,osim školskog stručnog obrazovanja, godinama su pohađali servisne obuke proizvođača skutera i motocikala. Stečena znanja usavršili su svakodnevnim radom na servsiranju gotovo 10.000 skutera i motocikala u proteklim godinama.

Respektabilno znanje i iskustvo naših servisera danas nam omogućava da pružamo usluge svih servisnih radova u jamstvu za LML i Kymco skutere, motocikle i ATV vozila a van jamstva i za marke Piaggio, Peugeot, Gilera, Malaguti, Aprilia i druge.

Iako smo znatno snizili cijene servisnih usluga i rezervnih dijelova i nadalje zadržavamo sve prednosti legalnog servisa:

- školovani, iskusni i dokazano kvalitetni serviseri

- jamstvo za kvalitetu izvršene servisne usluge

- jamstvo za kvalitetu ugrađenog rezervnog dijela

- mogućnost plaćanja kreditnim karticama (i do 6 mjesečnih rata bez naknada i kamata!)

- evidencija svih servisnih popravaka na Vašem vozilu u bazi podataka Globala plus

- izdavanje računa sa jasno navedenim svim obavljenim servisnim radovima i ugrađenim dijelovima i sa iskazanim PDV-om

- dostavljanje informacija našim redovnim klijentima o svim servisnim akcijama i ostalim pogodnostima (ukoliko to želite)