Dodatna Oprema za motore i skutere

line

LS2 Kacige

line

lml cjenik

Moderan dizajn, nove tehnologije, kvaliteta izrade, široka ponuda modela svih vrsta kaciga i vrlo povoljne cijene razlozi su uspjeha LS2 kaciga.

Bez obzira jeste li povremeni gradski vozač skutera ili motociklist koji prelazi stotine kilometara na svojim putovanjima sigurno ćete pronaći odgovarajuću kacigu koja će Vam pružiti zaštitu i udobnost. Sve kacige imaju unutrašnju podstavu koja je odvojiva i može se prati. Sve LS2 kacige su testirane i homologirane u skladu sa zakonskim propisima u EU i Hrvatskoj.

Zatvorene kacige

LS2 zatvorene kacige nude modele sa stijenkom /”školjkom”/ izrađenom od polikarbonata, poliestera armiranog staklenim vlaknima /fiberglass/ ili karbona.

Svaki motociklist zna koliko je za sigurnost i udobnost važno dobro prianjanje kacige uz glavu. AIR GO SYSTEM sa pumpom za zrak povezanom sa dva zračna jastuka u podstavi obraza nudi odlično prilagođavanje prianjanja pojedinih modela kaciga.

Optimalnu vidljivost pružaju unutrašnji sunčani vizir /pojedini modeli kaciga/ zajedno sa vanjskim vizirom.

pregledajte modele

Modularne kacige

Modularne kacige u sebi sjedinjuju karakteristike zatvorenih i otvorenih kaciga. Podizanjem sklopa štitinka za bradu i vizira otvara se prednji dio kacige i ona se pretvara u otvorenu kacigu. Novi model Convert otišao je i korak dalje – podizanjem i zakretanjem štitnika brade za 180o integralnu kacigu pretvara u cijelosti u otvorenu kacigu.

pregledajte modele

Cross kacige

LS2 nudi kacige za vožnju u prirodi izvan uređenih puteva. Vozači cross motocikala i ATV četverotočkaša mogu birati između pet modela cross kaciga izrađenih od polikarbonata.

pregledajte modele

Otvorene kacige

LS2 otvorene kacige nude se sa stijenkom /”školjkom”/ izrađenom od polikarbonata ili poliestera armiranog staklenim vlaknima /”fiberglass”/.

Svi modeli imaju vizir, a pojedini uz njega imaju i unutrašnji /tamni/ vizir za dnevnu vožnju po sunčanom vremenu. Različiti dizajn “školjke” , boje i grafički motivi pružaju širok izbor modela.

pregledajte modele

Kacige za djecu

LS2 kacige za djecu izrađene su od polikarbonata. Izbor modela se kreće od otvorenih, zatvorenih do cross kacige.

Važna napomena: “Dijete mlađe od 12 godina ne smije se prevoziti na mopedu ili motociklu.” (Zakon o sigurnosti prometa na cestama, Članak 161., NN 67/08)

pregledajte modele

 

Viziri

Među vizirima za LS2 kacige možete pronaći zamjenski vizir ako se ošteti vizir na Vašoj kacigi ili novi vizir za dnevnu vožnju u boji po izboru (tamni, žuti, iridium plavi, iridium zlatni ili srebreni itd.) Uz vizire u ponudi su i pinlock viziri (anti-fog) otporni na zamagljivanje, folije za vizire za zaštitu od insekata tokom vožnje (tzv. tear-off ).

Rezervni dijelovi za kacige

Rezervni dijelovi koje LS2 nudi uz svoje kacige omogućiti će Vam popravak kacige i nastavak korištenja uz potpunu sigurnost i udobnost. Rezervni dijelovi obuhvaćaju kopče i vijke za vizire, mehanizme za vizire, poklopce ventilacijskih otvora, štitinike za nos, tekstilne podstave kaciga.

OdjeĆa

line

lml cjenik

 pregledajte odjeću