Rezervni djelovi

line

Global plus d.o.o. samostalno i pažljivo bira dobavljače rezervnih dijelova i zbog toga je u mogućnosti ponuditi, po povoljnim cijenama , originalne i vrhunske Malossi rezervne dijelove za skutere i motocikle LML, Kymco, Yamaha, Honda, Malaguti, Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Peugeot, Baotian, itd…

Iskustvo naših prodajnih savjetnika, koji uz tehničko obrazovanje imaju i višegodišnje iskustvo u servisiranju i prodaji rezervnih dijelova i sklopova dvotočkaša, na usluzi je svim zainteresiranim kupcima kako bi im u ova krizna vremena pomogli da donesu najracionalniju i najpovoljniju odluku prilikom izbora i kupnje rezervnih dijelova.

Prema zadnjim dostupnim informacijama sa tržišta, cijene rezervnih dijelova svih glavnih proizvođača dvotočkaša, recesiji unatoč, ne bilježe pad, već upravo suprotno.

Savjetujemo Vam da prije konačne odluke o kupnji provjerite i našu ponudu rezervnih dijelova i cijene. Sigurni smo da ćete se ugodno iznenaditi.

MALOSSI

line

Global Plus d.o.o. je ekskluzivni uvoznik i distributer programa „MALOSSI“ za Republiku Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

malossi

Pored specijalnih dijelova i sklopova, neophodnih za TUNING agregata, Malossi proizvodi i rezervne dijelove potrebne za redovno i kvalitetno održavanje skutera, motocikala i ATV-ova.

Zbog toga od naših kupaca, vlasnika skutera i motocikala, dolazi sve više upita za osnovne potrošne dijelove za redovno održavanje koji uspješno i čak kvalitetnije zamjenjuju originalne dijelove uz poboljšane performanse i dobru cijenu.

malossi

Imajući ove činjenice u vidu, Malossi program možete uspješno koristiti za cjelokupno redovno održavanje ili pak posebno ugađanje tj. tuning vozila.

malossi

„Malossi“ svojom ponudom rezervnih dijelova zadovoljava potrebe mnogih marki i modela skutera, motocikala i ATV-ova prisutnih na europskom tržištu kao što su Yamaha, Honda, Malaguti, Kymco, Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Peugeot, Baotian, itd..

Slijedom navedenog postigli smo NOVI VELIKI PLUS ZA HRVATSKE KUPCE!

malossi1

Naime, kao rezultat zajedničke strategije tvrtki Malossi S.p.A i Global Plus d.o.o  osigurali smo najpovoljnije cijene Malossi proizvoda za hrvatsko tržište tako da će svi naši kupci u svakodnevnom održavanju svoga ljubimca u buduće kupovati „KVALITETNIJE, A JEFTINIJE“ !